Sådan gør du

1

Find et træls mudret sted

mudder, tdj heavy mats, tdjhorse, tdj, mudcontrol, mudder, hvordan fjerne man mudder, mudder måtter, mud mats

2

Læg dine plader nemt

mudder, tdj heavy mats, tdjhorse, tdj, mudcontrol, mudder, hvordan fjerne man mudder, mudder måtter, mud mats

3

Nyd dine heste uden mudder

mudder, tdj heavy mats, tdjhorse, tdj, mudcontrol, mudder, hvordan fjerne man mudder, mudder måtter, mud mats

Hesteben, mudder & muk 

Når efteråret og vinteren sætter ind med det våde vejr. Heste bliver taget fra sommerfolde til vinterfolde. Det betyder at foldtiden typisk bliver på jordfolde med mudder og mange timer med våde ben og hove. Dette kan give anledning til en hudinfektion – i daglig tale muk. Selv om man er omhyggelig med at skylle ben inden boks, er de mange timer i vådt mudder en risiko.

Muk er en hudinfektion

Muk er forårsaget af en bakterie, der lever i jorden og som hurtigt finder den varme, våde og let opløste hestehud. Bakterierne formerer sig i hudens revner og giver mørke, let fedtede, skorper. Muk kan give sår, alvorlige hævelser og infektioner i hestens ben og kræver altid en behandling. Da vi gerne vil have vores heste på fold hele året, kan det give nogle udfordringer med vores våde klima.

Kom mudderet til livs

 Meget kan gøres mod mudder. Vores MBR plade er unik. Den er let vejer kun 6,8 kg pr. plade og kræver ikke forberedelse af jorden som andre produkter. Den er lavet af 100% genbrugsplast og er 100% genanvendlig. Det bedste resultat får du ved at lægge dem inden det våde vejr kommer, og mens jorden stadig er tør. Skulle mudderet komme bag på dig, så lægger du nemt dine INB Plader direkte ovenpå mudderet.   

For ekstra komfort anbefales det at toppe pladerne med grus ved brug til heste

Køb her

Vi anbefaler 0/2 grus eller 0/4 vasket sand som toplag, når pladerne anvendes til heste. Det sikrer en anti-skrid overflade hele året. Køb grus i bigbag, afhent med trailer fra vores plads eller få leveret løst aftippet.

Du kan nemt købe bigbag igennem vores samarbejdspartner Højlund mølle, og få leveret sammen med dine MBR MUDCONTROL plader.

For dig som bor tæt på, kan du komme og afhente dine plader hos os på vores adresse. Vil du have grus med? Så læsser vi din trailer, så er du nemt igang. Ring til os og få en aftale på 5040 5898

100% Genbrugsplast

100% Genanvendelig

Giver stabilitet året rundt for dyr og køretøjer.
Lav vedligeholdelse og omkostningseffektiv i hele produktets levetid.
Forbindelsesdesignet giver mulighed for nem og hurtig anbringelse.
Skridsikker overflade med ideel åbningsstørrelse til hov- og klovdyr

Ingen forberedelse nødvendig
Fremragende vandafløb gennem overfladen
Holdbar og vejrbestandig
Velegnet til mange landbrugsformål
Let at udvide eller fjerne til enhver tid
Frost- og UV-resistent

Bestil nemt her

 

Bestil her, få et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hutigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til Jeanett på 5040 5898

Kontakt informationer

  Sortemosevej 1, 5883 Oure 

  50405898

Kontakt.mbrservice@gmail.com

vognmand, Sortemosevej 1, 5883, oure, gudbjerg, mbr, service, vognmand, den gamle smedje, lakkendrup, sydfyn, tilfredse kunder, lastbiler, sten, grus, billiggrus, sandmanden, grusdirkte

Galleri & inspiration